Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Proficiat! Je staat aan het begin van een reis!

Een reis die een ommekeer in jouw leven zal brengen. Hoe vaak heb je hier al niet van gedroomd? Hoe vaak dacht je niet: Het lukt mij nooit? Met het Cambridge Stappenplan Kerkrade Heerlen Plan ga je echt wel slagen.

Voordat je met het Cambridge Stappenplan begint, vind ik het fijn om jou persoonlijk te ontmoeten. Daarom plannen we altijd eerst een intakegesprek in. Om samen af te stemmen óf en zo ja wélk Cambridge Stappenplan het beste bij jouw past. Alle mogelijkheden over de verschillende programma’s worden in ons gesprek naast elkaar gelegd.

Hoe succesvol en leuk het ook allemaal klinkt Cambridge Stappenplan is geen afslankprogramma dat je er even bij doet.

"Jouw eigen motivatie en een uitgebreide voorlichting en persoonlijke coaching zal het laten slagen"

Het intakegesprek omvat verder een checklist voor medische aandoeningen en allergieën. Bij gebruik van bepaalde medicijnen kan het zijn dat het Cambridge programma niet mag worden gevolgd, of dat eerst een arts moet worden geraadpleegd. Aan het einde van het intakegesprek stel ik samen met jou een realistisch streefgewicht vast. Dit wordt het ultieme doel voor de komende tijd. 

Aan het intakegesprek zijn eenmalig kosten aan verbonden van 25 euro.

Wie gaat mij begeleiden?

Dat doe je met de steun van mij als persoonlijke coach. Ik sta 7 dagen per week voor je klaar. Op een heel laagdrempelige manier zal ik je door de moeilijke fases heen trekken. 

Jij hebt de keuze gemaakt om je welzijn en je gezondheid centraal te stellen ik zal je daarin ondersteunen om  je doel te bereiken. Sneller dan je denkt, ga je door mijn unieke manier van coachen daar de vruchten van plukken. Je gaat afslanken met behulp van een totaalvoeding van een x kilocalorieën per dag, die al je reguliere maaltijden vervangt. Het gemak hiervan is dat je een tijdlang niet bezig hoeft te zijn met het bereiden van eten. Geen zorgen over verantwoorde recepten, het afwegen van porties en het tellen van calorieën is volkomen verleden tijd. Het leuke is dat het Cambridge dieet al direct in de eerste weken verrassende resultaten op de weegschaal aangeeft. Je zult merken dat dit jou een enorme stimulans geeft om door te zetten.

Wekelijks kom je GRATIS op consult bij mij in de praktijk. Dan hebben we een weegmoment en we monitoren hoe het gaat. Ik laat herinneren waarom je aan deze reis bent begonnen en wat je wilt bereiken. Uiteindelijk zullen we samen jouw droom laten uitkomen.

Laat mij vandaag nog de helpende hand zijn en maak vrijblijvend een afspraak.

Graag tot ziens bij mij in de praktijk!

 

Maak een afspraak