Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Henkjan Smits afslankverhaal!

Hij staat bijna dagelijks op het podium, als dagvoorzitter, provocerend inspirator en trainer mede Business X-Factor (BXF), waarin hij mensen inspireert het beste uit zichzelf te halen. Henkjan Smits (53), bij het grote publiek bekend geworden als juryvoorzitter van Idols. Regelmatig schuift hij nog aan in tv-programma’s, maar de focus ligt tegenwoordig in het coachen en trainen van mensen in het bedrijfsleven. Onlangs was hij te zien in Koffietijd, waarin hij vertelde over zijn strijd tegen de overtollige gewicht. Dankzij Cambridge Weight Plan is hij nu op het gezicht dat hij wil.

Een succesverhaal van het Cambridge Weight Plan

Henkjan: “In de periode van Idols kwam de Velthuis en Kemper-hit ‘Ik wou dat ik jou was’ uit met de tekst: “En dat ik dan Jim uit Idols was, en ik dan die dikke uit de jury was”. Dat was voor mij een moment om er iets aan te doen. Vele diëten geprobeerd maar ik bleef jojoën, omdat ik een bourgondische hedonist ben. Ik geniet van lekker eten en goede wijn. Zodra ik op gewicht was, liep het meteen de spuigaten uit.” In 2009 besloot Henkjan het Cambridge Weight Plan te gaan proberen en dat bleek een goed besluit et zijn!

“Cambridge Weight Plan is voor mij een geweldig programma. In mijn BXF-trainingen overtuig ik mensen dat een gezonde geest in een gezond lichaam thuis hoort. Overgewicht is levensgevaarlijk. Dus ik kan me niet permitteren om ooit weer zo zwaar te worden. Ik heb dan toch een voorbeeldfunctie, ben ijdel, vind het leven veel te leuk én voel me ook echt beter nu ik lichter ben.

Henkjan: “Al jaren presenteer ik het Cambridge evenement ‘Afslanker en Gewichtsbehouder van het Jaar’. Daarbij interview ik consulenten en afslankers voor wie het bereiken van het streefgewicht een ‘life-changing’ gebeurtenis is. Indrukwekkende verhalen van bijzondere mensen met schitterende prestaties, elk jaar weer. Jong en oud, mannen en vrouwen.”

Vitaliteit
Henkjan ziet er geweldig uit. Vitaal en vol energie. “Het lukt me goed om op gewicht te blijven. Gewichtsbeheersing is toch een aparte tak van sport. Dan spelen gezonde voeding, voldoende beweging en een heldere geest een belangrijke rol. Ik heb nou eenmaal aanleg om dik te worden, maar dankzij Cambridge Weight Plan laat ik het niet meer uit de hand lopen. Dat is toch geweldig?”

Cambridge Weight Plan Kerkrade en Heerlen
De kracht van het  Cambridge dieet is het (zeer) lage aantal calorieën, terwijl je toch alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Je kunt kiezen uit meerdere programma’s, met of zonder reguliere voeding.

Persoonlijke begeleiding
Elk jaar begeleiden 400 Cambridge consulenten meer dan 100.00 vrouwen en mannen naar een gezond gewicht. Zij zijn zelf succesvol afgeslankt met Cambridge en kunnen je, als ervaringsdeskundigen, als geen ander helpen.Maak vandaag nog een afspraak bij afslankcoach Claudia Janssen.

 

Bron: Cambridge Weight PlanKies ook voor het Cambridge dieet >>>