Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bedankt voor het bezoeken van mijn site!

Mijn naam is Claudia Janssen en ik ben 40 jaar. Ik ben moeder van 2 geweldige zoons, afslankcoach in Kerkrade / Heerlen en tevens levensgenieter. Ik ben gestart als consulente van Cambridge in Heerlen en kerkrade  omdat ik graag mijn goede ervaringen wil doorgeven en ik er van hou om mensen te motiveren en te begeleiden naar een gelukkiger bestaan.Ik weet namelijk zelf precies hoe het voelt om overgewicht te hebben.Ervaringsdeskundige pur sang  "Ik weet uit eigen ervaring waar de pijn zit"

Toen ik op een dag nieuwe kleren ging kopen omdat we waren uitgenodigd voor een bruiloft liep ik een beetje doelloos rond van winkel naar winkel en werd me pijnlijk duidelijk dat ik helaas niet meer in mijn maat 46 paste en dat maat 48 toch net iets beter zat. Helemaal teleurgesteld en gefrustreerd ben ik zonder nieuwe kleren in de auto gestapt op weg naar huis en toen wist ik dat 't zo niet langer kon.

Ik had al diverse dieet pogingen ondernomen en steeds kwam weer dat bekende jojo effect, want ja, elk dieet werkt maar daarna? Mijn buurvrouwtje was in die tijd bezig met een dieet en ik heb haar toch maar eens gevraagd wat ze aan het doen was. Zij vertelde mij toen over het Cambridge dieet en hoe dat in z'n werk ging. Ik dacht bij mezelf nou als zij dat kan dan kan ik dat toch zeker ook! Ik had geen twijfel over het dieet want ik wist immers dat elk dieet werkt, daar lag het niet aan maar ik was natuurlijk “bang” voor het  JOJO effect.

En daar zit dan ook gelijk de kracht van Cambridge, de coaching maakt het verschil! Ik ben nu 2 jaar verder en nog steeds op gewicht, toen en nu!

 

Hoe ik Cambrigde consulente ben geworden...

Ik ben gestart als Cambridge consulente Heerlen Kerkrade  omdat ik heel graag wil weten wat er voor een mens zit achter het gewicht. Door middel van persoonlijke begeleiding 1 op 1 wil ik samen met jou op zoek gaan naar welk van de variaties bij jou past waar je valkuilen zitten maar vooral waar je kracht zit om zo samen je gewenste gewicht te bereiken en te behouden! Ook nadat je je streefgewicht hebt bereikt kun je rekenen op mijn steun zolang als dat jij dat graag wil en totdat je het gevoel hebt dat je het verder zelf aan kunt. Tot die tijd blijf ik je motiveren, informeren, steunen en begeleiden! Inmiddels heb ik ook mijn ONWARDS diploma van Cambridge behaald. Hiermee kan ik mensen ook na  het dieet begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling en gewichtsbeheersing.

Heb je vragen of zit je ook met overgewicht stuur me gerust een mail of bel me, ik reageer altijd!

                                                

                                                                                                   

Bewaren

 

Maak een afspraak