Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Afscheid en Nieuwe Beginnen

Hoi hoi,

Zoals jullie van mij weten en gewend zijn wil ik graag altijd het beste voor mijn cliënten. Daarom stuur ik jullie deze mail om te informeren over het feit dat ik per 1-7-2024 stop met mijn praktijk!

Na 10 jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik dan ook gevonden in de Horeca waar ik de eigenaar/uitbater/het gezicht wordt van L.H.C. Sportcafé. Ik verheug me hier dan ook enorm op. Echter neemt dit niet weg dat ik het lastig vind om afscheid te moeten nemen van jullie en mijn mooie praktijk! 

Nu zou ik dat nooit doen zonder dat ik weet dat jullie goed terecht komen en wil ik jullie graag voorstellen aan mijn collega: Meggie Mulders! Ze is sinds 2017 consulente van 1:1 Diet en haar praktijk is te vinden op Pastoor Tummersstraat 9A, 6372 VC in Landgraaf.

Alvast neuzen op de socials van Meggie?  Klik hier

Jullie zijn voor begeleiding, informatie of al jullie vragen van harte welkom bij Meggie en als bestaande klanten van mij hoeven jullie geen nieuwe intake kosten te betalen!

Ik wens jullie heel veel liefde en geluk voor de toekomst en wil jullie enorm bedanken voor jullie inzet en vertrouwen in mij!

Heel veel lieve groetjes en een dikke kus,

Claudia Janssen