Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Drink je slank met water

Hallo lieve lezers,

Het is alom bekend: door het drinken van veel water val je af. Ik geef je hier paar handige tools, enkele tips en positieve kenmerken over het drinken van water. In mijn afslank praktijk in Kerkrade behandel ik al jaren mensen met overgewicht. Graag wil ik jullie het unieke geheim prijs geven om ook die platte buik te krijgen door water te drinken.

Als eerste wil ik je laten weten dat je door meer water te drinken veeeeel minder gaat eten.
Uit tests is gebleken dat wanneer je voor een maaltijd een halve liter water drinkt, je minder calorieën gaat eten. Het water werkt als een soort van buffer die je honger stilt. Dit kan oplopen tot wel 150 calorieën per dag die minder gaat eten. 

Waarom is water essentieel voor ons lichaam ?

Als eerste is het belangrijk te weten dat ons lichaam uit + 60 % water bestaat, het is dan ook van groot belang om te zorgen dat je niet uitdroogt.Slechts enkele procenten waterverlies zou al kunnen leiden tot uitdroging. Wanneer het warm is of je werkt op een plek waar droge lucht is, denk maar b.v aan een airco of dergelijke is het noodzakelijk om je watertoevoer te verhogen.

Hoeveel water moet ik drinken ?

Er is geen vastgestelde waterlimiet die je moet drinken. Dit hangt af van verschillende factoren, van jezelf en je omgeving.
Doorgaans ligt het minimum op 1,5 liter per dag, echter te veel water drinken heeft dan ook weer zijn keerzijde, dit kan op termijn schadelijk zijn voor je nieren.
Hoeveel je mag drinken kan je berekenen aan de hand van je gewicht:
Voorbeeld:
80 kg (man) x 0,03 = 2,4 L / per dag
Zorg er wel voor wanneer je bijvoorbeeld sport of naar een sauna gaat, voldoende drinkt na deze activiteiten. Het spreekt voor zich dat sporten en sauna vocht afdrijvend werken.

Conclusie van water drinken 

Van water drinken wordt je zeker niet dik. Water bevat 0 calorieën, t.o.v. frisdrank is dit flink een pak minder.
Wil je een platte buik of beginnen met diëten? hiervoor hoef je je niet elke dag in het zweet te werken. Vervang dagelijks je frisdrank door water en drink voor het eten een halve liter en je zult het effect van water snel merken.
Van het drinken van water zelf val je niet af maar wel van het verzadigd gevoel dat het teweeg brengt. 
Ik vat nog even de belangrijkste elementen van dit artikel samen:

• Water bevat 0 calorieën
• Water stilt de honger
• Water zorgt ervoor dat je niet dehydrateert

Ik sta op met een fris glas water en ik ga slapen met een fris glas water. Ik raad iedereen, die serieus bezig wil blijven met gezond afvallen, aan om water te drinken.
Wil je toch net dat beetje meer afvallen? Maak dan vandaag nog een afspraak met mij ik help je zo graag ☺ ik geef je tips en trucs die iedereen kan gebruiken om een platte buik te krijgen.


Tip van Claudia

Ik geef in mijn afslank praktijk Kerkrade mijn clienten altijd de volgende tip.

Pak een flesje spa blauw reine 50 CL
Dit water valt niet zwaar op de maag en zorgt voor afdrijving

 

Wen je zelf het volgende ritueel aan: Drink om de 3 uur een flesje water van 50 cl.

 

In mijn afslank praktijk help ik jou heel graag ik leer je een effectieve afslank methode aan die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect vermijdt.
Je krijgt de lekkerste afslank recepten, dag- en weekmenu’s en nog veel meer.

Maak nu hier een afspraak >>