Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Mijn grote inspiratiebron: Marly Rosenboom

De vrouw die mij inspireerde om te doen wat ik nu doe!

Een jaar of 6 geleden zat ik niet meer lekker in mijn vel en wilde ik heel graag afvallen. In mijn omgeving zag ik mensen slanker worden, als sneeuw die smelt voor de zon. Ik hoorde over een kilo - killer met een afslank praktijk in Landgraaf. Ik zag dat mensen in mijn omgeving daar mooi resultaat behaalden en dus dacht ik: daar moet en wil ik ook heen!! Ik maakte een afspraak en kwam na lang wachten (ze had een wachtlijst) bij Marly Rosenboom terecht.

Warm welkom

Wat een warm ontvangst bij Marly! Ik kreeg duidelijke uitleg, werd goed begeleid en fijn te woord gestaan. Ik was onder de indruk van haar kennis en kracht en heb succesvol het programma doorlopen. Ik zat lekker in mijn vel en de kilo’s vlogen er letterlijk en figuurlijk heel snel van af.

Een jaar later veranderde er behoorlijk veel in mijn persoonlijke situatie en ik was bang om de controle over mijn eetpatroon en mijn gewicht kwijt te raken. Ik meldde me weer bij Marly. Wederom voelde dat heel goed en vertrouwd.  Ik zei haar ook dat ik erg geïnspireerd van haar was als coach en het werk dat zei verrichtte.  Ze gaf me de tip dat ik wellicht ook een hele goeie consulente zou kunnen worden, en vroeg of ik geen interesse had om de opleiding te doen?

Van advies tot eigen praktijk

Ik heb echt even getwijfeld. Maar met het geloof dat Marly dingen ziet in mensen, de kracht in een persoon en die power enorm goed naar boven weet te halen, besloot ik de opleiding te gaan volgen. Ik slaagde en ging starten als afslankpraktijk Kerkrade. Ik was super blij met haar als mijn collega! Ze heeft me enorm op weg geholpen, me bijgestaan met al mijn vragen en ik mocht altijd op haar en haar ervaring terug vallen.

Nu, een 3-tal jaren verder, heb ik zelf veel ervaring kunnen opdoen. Ben ik aan de slag gegaan om in mijn praktijk Begeleiding bij Afvallen mijn eigen unieke manier van begeleiden te vormen. Ik heb een aantal cursussen gevolgd en een extra opleiding gedaan.  Maar ik ben nog steeds blij dat ik Marly heb om dingen mee te overleggen, samen aan te pakken en te organiseren.

Per 1-1-2018 gaat ze met haar welverdiende pensioen. Ik wil haar via deze weg enorm bedanken voor al dat moois en goeds dat ze mij en ook andere mensen heeft mogen schenken.

Marly you’re the best!!!

Ze heeft zowel voor mij, als ook voor heel veel andere mensen een verschil gemaakt. En bijgedragen aan een betere versie van jezelf willen zijn !!

Gelukkig hoef ik haar niet te missen ze staat altijd achter mij als coach. Ik sta ook open om eventueel haar oud clienten te mogen begeleiden naar een mooie en slanke toekomst.

Wil jij eens persoonlijk kennis met mij maken? De hele maand januari 2018 kun je een gratis kennismakings gesprek bij mij boeken.

 

Klik hier voor een kennismakingsgesprek >>