Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Het Stappenplan

Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus.

Met de hulp, adviezen en coaching van mij,  wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht het aantal kilo’s dat je wilt afvallen. Het Stappenplan vervangt sinds 1 januari '17 de alom bekende Cambridge 500, 800 en 800+ diëten, waarmee in het verleden veel vrouwen en mannen succesvol zijn afgevallen.

Afvallen

Cambridge Weight Plan werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. Deze worden door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid) gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud (VO (EU) Nr. 432/2012).

 
Van diëten naar eten

Groente gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en worden de hoeveelheden wat groter.

 
Bewust worden

In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan.

 
Leefstijl en stabilisatie van je gewicht

De 7 gezonde regels, tips & tricks voor een goede mind set, tips om op een leuke manier in beweging te komen en in beweging te blijven, hulp om je leven permanent te veranderen, gezonde manieren om je eten te bereiden en nog veel meer.

Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger.

 
Stappenplan Mix & Match

Hieronder zie je in een handig overzicht met welke stap je begint en hoe je het langzaam gaat opbouwen.

 Je hebt de keuze uit de volgende productgroepen:

  

  1. Shakes
  2. Soepen
  3. Repen
  4. Pappen
  5. Warme maaltijden
  6. Smoothies
  7. Extra’s

Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij mij, de Cambridge consulent, en dus niet in de winkel of via internet te koop. De prijs bedraagt gemiddeld € 2,55 per product.

Tijdens het afvaltraject is de begeleiding door een mij gratis.