Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Proficiat! Je staat aan het begin van een reis!

Een reis die een ommekeer in jouw leven zal brengen. Hoe vaak heb je hier al niet van gedroomd? Hoe vaak dacht je niet: Het lukt mij nooit? Met mijn 1:1 begeleiding ga je echt wel slagen.

Voordat je met je nieuwe avontuur begint, vind ik het fijn om jou persoonlijk te ontmoeten. Daarom plannen we altijd eerst een intakegesprek in. Om samen af te stemmen óf en zo ja wélk plan het beste bij jouw past. Alle mogelijkheden worden in ons gesprek naast elkaar gelegd.

Hoe succesvol en leuk het ook allemaal klinkt, afvallen is niet iets dat je zomaar even alleen doet, dus is het goed dat ik aan je zijde sta met tip, handige weetjes en persoonlijk advies.

 

"Jouw eigen motivatie en een uitgebreide voorlichting en persoonlijke coaching zal het laten slagen"

 


Het intakegesprek omvat verder een checklist voor medische aandoeningen en allergieën. Bij gebruik van bepaalde medicijnen kan het zijn dat het bepaalde voeding niet mag worden gegeten, of dat eerst een arts moet worden geraadpleegd. Aan het einde van het intakegesprek stel ik samen met jou een realistisch streefgewicht vast. Dit wordt het ultieme doel voor de komende tijd. 

Aan het intakegesprek zijn eenmalig kosten verbonden van 25 euro.

 

Wie gaat mij begeleiden?

Dat doe je met de steun van mij als persoonlijke coach. Ik sta 7 dagen per week voor je klaar. Op een heel laagdrempelige manier zal ik je door de moeilijke fases heen trekken. 

Jij hebt de keuze gemaakt om je welzijn en je gezondheid centraal te stellen ik zal je daarin ondersteunen om  je doel te bereiken. Sneller dan je denkt, ga je door mijn unieke manier van coachen daar de vruchten van plukken. Je gaat afslanken met behulp van een voeding van een x kilocalorieën per dag, ook kunnen je reguliere maaltijden worden vervangen. Het gemak hiervan is dat je niet altijd  bezig hoeft te zijn met het bereiden van eten. Geen zorgen over verantwoorde recepten, het afwegen van porties en het tellen van calorieën is volkomen verleden tijd. Het leuke is dat alles wat je moet weten duidelijk aangegeven wordt en zal je direct in de eerste weken verrassende resultaten op de weegschaal zien. Je zult merken dat dit jou een enorme stimulans geeft om door te zetten.

Wekelijks kom je GRATIS op consult bij mij in de praktijk. Dan hebben we een weegmoment en we monitoren hoe het gaat. Ik laat herinneren waarom je aan deze reis bent begonnen en wat je wilt bereiken. Uiteindelijk zullen we samen jouw droom laten uitkomen.

Laat mij vandaag nog de helpende hand zijn en maak vrijblijvend een afspraak.

Graag tot ziens bij mij in de praktijk!