Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Slanke en Gezellige Feestdagen 20-11-2018

Na een tijdje van afwezigheid, waarin ik mijn accu eens flink heb opgeladen, sta ik weer geheel voor jullie ter beschikking. Vol positieve en frisse moed wil ik jullie graag begeleiden naar een slank en gezond eetpatroon

Na een tijdje van afwezigheid, waarin ik mijn accu eens flink heb opgeladen, sta ik weer geheel voor jullie ter beschikking.
Vol positieve en frisse moed wil ik jullie graag begeleiden naar een slank en gezond eetpatroon. Dus wil jij voor de feestdagen nog een paar kilootjes kwijt? Ik ga je daarbij helpen en bovendien ontvang je tips om ook tijdens de feestdagen gezellig, maar ook gezond mee te eten en drinken. Ik begeleid je niet alleen met het eetpatroon, maar ook hoe je slank wordt en blijft en lekker in je vel gaat zitten. Want dat is het aller belangrijktste:
Dat jij je goed voelt in je lichaam en geest!

Als geen ander weet ik hoe dat moet. Na jaren van overgewicht en moeilijke fases in mijn leven, heb ik geleerd hoe ik alles weer goed op de rit krijg. Mijn eetpatroon is gewijzigd en daardoor voel ik dat ik weer alles aankan. 

Ik heb gemerkt dat het heel fijn is om daar begeleiding bij te krijgen en die kan ik jou ook geven. Ik weet precies waar de valkuilen zitten tijdens het afslankproces en help jou om die te overwinnen. 

Neem vandaag nog contact met mij op en maak een afspraak!

Klik hier voor een kennismakingsgesprek >>