Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Hypnose bij Begeleiding bij Afvallen

Sinds juli 2022 ben ik geslaagd als hypnose coach daarna heb ik me verdiept in hypnose en afslanken en hypnose en stoppen met roken. Binnen mijn werk heb ik in het verleden en nu nog heel veel mensen mogen begeleiden naar hun ideale zelf…. Daar ben ik nog elke dag enorm dankbaar voor en dit doe ik met heel veel plezier en inzet. Binnen mijn werk heb ik gemerkt dat er regelmatig een heleboel “onder liggende” dingen meespelen die er dan voor kunnen zorgen dat je het jezelf “lastig” maakt. Door mijn jaren lange ervaring ben ik naast de her-trainingen die ik elk jaar succesvol afrond op zoek gegaan naar iets waarbij ik mensen nog beter kan helpen om hun eigen IK weer terug te vinden , dat heb ik gevonden in de vorm van hypnose.

Wat is hypnose eigenlijk?

Het wordt gebruikt om je onderbewustzijn aan te spreken. Je onderbewustzijn bepaald 90 tot 95 procent je emotie, gedrag en de manier waarop je daarna handelt. Onder hypnose is je onderbewustzijn gemakkelijk toe te spreken en ik verander dan je denkwijzen of gedachtepatronen. Het beste kun je het zien als dat je hoofd een computer is met allerlei documenten en mappen, door toegang te krijgen in jou “computer” open ik een map, herschrijf het programma en heb dus die map vervangen.

 

Hypnose is 100 procent veilig daar ik aan de slag ga met jou onderbewuste, de allerbelangrijkste taak van jou onderbewuste is JOU BESCHERMEN dus ook jou normen en waarden.

 

Wil je graag kennis maken met hypnose of heb je nog overige vragen, neem dan gewoon even contact op!

 

diploma-hypnose-afslanken
diploma-hypnose-coach-level-1
diploma-hypnose-stoppen-mtet-roken