Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Maak kennis met het nieuwe stappenplan

Wij hebben iets te vieren! Cambridge wordt in een nieuw jasje gestoken!Met ingang van 1 januari a.s. ga ik in mijn praktijk Begeleiding Bij Afvallen Kerkrade in samenwerking met Cambridge Weight Plan een vernieuwd en verbeterd programma aanbieden.

Wij hebben iets te vieren! Cambridge wordt in een nieuw jasje gestoken!

Joehoe, ik ben helemaal enthousiast; een stil gekoesterde wens gaat stiekem in vervulling.

Met ingang van 1 januari 2017  a.s. ga ik in mijn praktijk Begeleiding Bij Afvallen Kerkrade in samenwerking met Cambridge Weight Plan een vernieuwd en verbeterd programma aanbieden: Dit alles in een stappenplan naar jouw gewenste gewicht en levensstijl.

Van verantwoord afvallen naar bewust genieten. Het Stappenplan is een flexibel en geheel op jouw individuele wensen en omstandigheden af te stemmen afslank- en gewichtsbeheersingsprogramma.

 

Vernieuwd en verbeterd: wat gaat er veranderen?

 

Een nieuw, verbeterd programma: Het Cambridge Weight Plan Stappenplan

•       Een rijker assortiment aan (nieuwe) producten en smaken.

•       Een persoonlijke cliënten map voor nog betere individuele coaching.

•       Voldoet volledig aan (nieuwe) Nederlandse en Europese wet- en regelgeving.

Uniek in mijn praktijk ontvang je GRATIS je eigen map met daarin Jouw persoonlijke Stappenplan.

 

•       Handige en overzichtelijke Cliëntmap.

•       Duidelijke uitleg van alle stappen.

•       Weekplanning en voedingsschema’s.

•       Voedingstabellen en recepten.

•       Tips & trics.

 

Hoe gaan we aan de slag ?


Het Stappenplan is nieuw en uniek in Nederland. Ik ben dan ook trots om te melden dat ik als gecertificeerd onward coach het alleenrecht heb in Kerkrade en omstreken om jou dit plan aan te bieden. Uiteraard zul je succes boeken, dit kan ik je garanderen door reeds in Engeland behaalde successen. Samen met mij als persoonlijke coach en consulent bepaal je in welke stap je begint.
We mixen en matchen gezonde voeding samen met de Cambridge producten. Zo kun je heerlijke, gevarieerde dagmenu’s samenstellen.

 Naast het Stappenplan bied ik binnen mijn praktijk Begeleiding Bij Afvallen vanaf 1 januari a.s. een uitgebreider productgamma met meer verschillende smaken! Meer keuze dus! Naast de wetenschappelijke onderbouwing zijn we er enorm trots op dat Cambridge Weight Plan de eerste in Nederland is wiens producten (en daarmee dus ook het Stappenplan) volledig voldoen aan de nieuwe Europese wet- en regelgeving.

Meld je hier aan >>>>>

Hopelijk tot gauw!

 


 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren