Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Blogoverzicht

Slanke en Gezellige Feestdagen

Na een tijdje van afwezigheid, waarin ik mijn accu eens flink heb opgeladen, sta ik weer geheel voor jullie ter beschikking. Vol positieve en frisse moed wil ik jullie graag begeleiden naar een slank en gezond eetpatroon

lees meer

Zomer slank tips

Ik heb een aantal slanke tips voor jou voor de zomer. Op vakantie is het vaak lastig om aan je dieet te werken. Vakantie is toch vooral genieten! Ongemerkt kom je wat kilootjes bij. Toch kun je door een aantal slimme tips de schade beperken.

lees meer

Mijn grote inspiratiebron: Marly Rosenboom

BYE, BYE Marly Rosenboom: Limburgs beste Cambridge consulente. De vrouw die mij inspireerde! Door haar ben ik begonnen met mijn praktijk Begeleiding bij Afvallen! Lees mijn persoonlijke verhaal over haar en wat ik voor jou kan betekenen.

lees meer

Mijn persoonlijke afslankverhaal

Zoals velen misschien wel weten, heb ik het grootste gedeelte van mijn volwassen leven last gehad van overgewicht. Ik vertel hier mijn persoonlijke afslankverhaal en wat me dit heeft opgeleverd.

lees meer

Maak kennis met het nieuwe stappenplan

Wij hebben iets te vieren! Cambridge wordt in een nieuw jasje gestoken!Met ingang van 1 januari a.s. ga ik in mijn praktijk Begeleiding Bij Afvallen Kerkrade in samenwerking met Cambridge Weight Plan een vernieuwd en verbeterd programma aanbieden.

lees meer

Hoe zeg je nee tegen lekker eten?

Je kent het wel, je hebt besloten dat je een beetje wilt opletten met wat je eet. Je broek begint toch een beetje te knellen en je vertikt het om een maatje groter te kopen. De hele week gaat het goed tot je een feestje hebt..lichte paniek

lees meer

Drink je slank met water

Het is alom bekend: door het drinken van veel water val je af. Ik geef je hier paar handige tools, enkele tips en positieve kenmerken over het drinken van water.

lees meer

Ketose: de kracht om vet te verliezen

Beste lezers welkom op mijn nieuwe blog. Graag wil ik jullie uitleggen hoe het uberhaubt mogelijk is om snel heel veel kilo’s aan puur vet te verliezen.Het toverwoord is Ketose. Ik vertel jullie er alles over.

lees meer
Ontvang de laatste afslanknieuwtjes

* = verplicht